diumenge, 16 d’octubre del 2022

Pas de l'Escalell, una vegada més

Pas de l'Escalell
El barranc del Pas de l'Escalell és tot un clàssic. La proximitat a Barcelona, l'aproximació curta, el caràcter aquàtic i la dificultat moderada fan d'aquest barranc un dels més visitats. Quan les condicions són bones, amb un bon cabal i bon temps, és una activitat molt interessant. 
Ja havíem baixat aquest barranc diverses vegades però avui, novement, hem vingut a Vilada per repetir aquesta activitat. Les condicions no eren les òptimes, ja que no baixava aigua, encara que els gorgs estaven plens d'aigua, però el Pas de l'Escalell sempre és interessant.
Com en ocasions anteriors, hem trobat el barranc perfectament equipat i hem realitzat el descens en l'horari previst. La dificultat principal han estat els gorgs enfangats i les roques relliscoses, amb el perill de relliscades que comporta.
En aquesta ocasió no hi ha vídeo perquè ja tenim en el blog dos vídeos d'aquesta activitat. Us recomanem veure el vídeo del nostre últim descens, el juny de 2021, amb unes condicions òptimes. El Pas de l'Escalell en el seu millor moment.


ENTRADES RELACIONADES:
Serra de
Picancel, 2022
Pas de
L'Escalell, 2021
Pas de
L'Escalell, 2005

PARTICIPANTS:
Jenny, Lluis, Mercè, Quim, Toni, J. Rafel