REFERÈNCIES TÈCNIQUES


Aquest blog no seria res sense els milers de fotografies i els centenars de vídeos i tracks que il·lustren les cròniques de les sortides ressenyades en el blog. Aquí donem la referència tècnica del material utilitzat al llarg del temps per capturar tota aquesta informació. Com que les cròniques del blog abasten un període de temps molt llarg, més de 50 anys, tot ha anat canviant i ens hem anat adaptant a les noves tecnologies. Molts dels materials que ressenyarem són obsolets però les fotos i vídeos que van captar en el seu moment formen part de la història del blog i els vells estris que els van fer possibles mereixen també aparèixer en aquest petit recull tecnològic.
Càmeres de fotos i/o vídeo:
GPS:
Dron:

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Mentre espero el vol a Compostela he aprofitat per llegir aquell apartats dels blogs que mai es miren, concretament, inici-presentacio-estil, i et tinc de dir que estan molt ben exposats, cpm tot el que acostumes a fer.

Blog de Muntanya ha dit...

Molt bé. Efectivament, el bloc té molts apartats que no són pròpiament cròniques d'excursions però que també són útils i ens donen informació complementària sobre el blog.