INVENTARI

El blog té un extens contingut multimèdia, especialment fotos i vídeos, amb moltes variants. També hi ha tracks capturats amb el GPS.   Aquí tenim un petit inventari dels diversos contingut del blog:

2 comentaris:

Julio Miró ha dit...

Aquest Bloc és una feina extraordinària. Em fa pensar en una frase que em va impressionar en llegir-la fa molts anys: "S'aconsegueix art quan en l'obra de l'artista hi ha esquinçalls de la seva vida". Aquest Bloc és art perquè em costa imaginar alguna cosa que ho iguali pel que fa a plasmar i transmetre amor per la muntanya. Això només s'explica perquè ve de ben endins. Gràcies i felicitats !!

Blog de Muntanya ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari. M'alegro que t'agradi el meu blog.
Efectivament, el bloc és una gran feina però jo sempre dic que per a mi les sortides a la muntanya tenen tres fases, i les tres són molt satisfactòries:
1 - planificació de la sortida, consultant mapes, llibres, webs...
2 - la pròpia activitat, gaudint de la muntanya
3 - la realització del bloc, repassant l'activitat, editant i classificant el material audiovisual captat durant l'activitat ...

Encara podríem afegir una quarta fase: quan després d'un cert temps, potser anys, repasso les fotos i vídeos d'alguna sortida antiga recordant els grans moments viscuts a la muntanya.

I fins i tot podríem afegir una cinquena fase: quan rebo comentaris d'algun seguidor que ha gaudit del material que conté el bloc.

Repeteixo: gràcies pel teu comentari.