dilluns, 23 d’octubre del 2023

Escalada a la Salut (Collbató)

Escalada a la salut
A prop de Collbató, al costat de l'area recreativa de la Salut i al final del Torrent de la Font Seca, hi ha una petita zona d'escalada on s'han obert diverses vies. La majoria d'aquestes vies tenen en comú que estan ben assegurades, tenen un grau moderat i un màxim de dues tirades.
Avui el temps no era gaire segur però les previsions donaven una finestra de bon temps al matí, de manera que hem vingut a La Salut per fer una matinal d'escalada.
Hem triat dues vies, Cireretes d'Arboç i Desacatament, que ens han fet gaudir d'una magnífica escalada amb bona roca i magnífiques assegurances.
Tot i que tenen algun sector amb matolls que desvirtua una mica les vies, les dues ofereixen bones plaques, verticals però amb bones preses i, el que és més important, ben assegurades.
Les dues vies acaben en un mateix punt, que no és més que un replà on hi ha una bona instal·lació de ràpel, des d'on es baixa amb un ràpel de 60 metres.
I aquí teniu el vídeo d'aquesta activitat, que ha estat realitzat per Mountain Films i cedit al Blog de Muntanya per als seus seguidors:


ENTRADES RELACIONADES:
Collbató, via
Laietana, 2023
Vies Diedre i
Alimera, 2021
Codolosa, via
Reincidents, 2021

RESSENYES:
Via Cireres d'arboç via Desacatament
PARTICIPANTS:
Escalada a la Salut
Joan C. - J. Rafel