dimarts, 18 de gener del 2022

GR3: Monistrol - Sant Iscle, segona vegada

Blog de Muntanya
Una sortida molt singular perquè no és normal repetir una etapa del GR amb només dos dies entre les dues sortides. L'explicació és ben fàcil: en Jaume i l'Elisabet no van poder venir a la sortida programada del dissabte passat i la volien recuperar. Com que jo estava lliure (ja sabeu que els jubilats tenen tot el temps de món) m'he apuntat a la sortida i els he acompayat en aquesta passejada de gairebé 22 km entre el Moianès i el Bages.
En aquest sector del GR3 el marcatge és molt deficient i dissabte passat vam dubtar en alguns punts de l'itinerari però avui portàvem el track actualitzat i el record recent de la darrera etapa, de manera que hem recorregut l'itinerari sense cap problema. El dia ha estat similar al de dissabte: un fred intens al matí i un dia assolellat amb gran panorama. Des del Serrat de la Mussarra hem pogut veure novament el gran panorama del Pirineu Oriental, amb el Puigmal i el Canigó com a cims més destacats, i la silueta de Montserrat retallada en el cel.
Avui no hi ha vídeo ni àlbum de fotos; no volem avorrir els seguidors del blog amb imatges molt similars a les de l'anterior sortida. 


ENTRADES RELACIONADES:
GR3: Moià -
Monistrol, 2021
GR3: Caraüll -
Moià, 2021
GR3: Puigví -
Caraüll, 2021

PARTICIPANTS:
Blog de Muntanya
Elisabet, Jaume, J. Rafel