divendres, 31 de juliol del 2020

GR5: Termignon - Modanne

GR5: Termignon - Bonneval
Avui hem completat el recorregut per la vall de l'Arc seguint el Chemin du Petit Boheur, la variant del GR5 que ens portarà fins a Modanne completant la travessia de la Vanoise. L'etapa d'avui és tan fàcil com la d'ahir, ja que recorre tota la vall per camins planers i els pendents són pocs. Tot i això, l'etapa és relativament llarga, 21 km, i la calor apretava fort.
Hem sortit de Termignon i hem iniciat la caminada pujant a la part alta de la població, on hi ha instal·lacions d'esquí. El camí surt d'aquí i, com a l'etapa anterior, segueix la direcció de la vall paral·lel a la carretera i el riu.
El camí passa per le Verney i Bramanans, dues petites poblacions de la vall, abans d'arribar al Pont du Nant on el camí desemboca a la carretera per passar aquest pont. A l'altra banda hem agafat un caminet que puja oferint-nos una vista del castell anomenat Redoute Marie Thérèse, una gran fortificació que s'aixeca a l'altra banda del riu.
Al cap d'una estona hem arribat a La Norma, una petita estació d'esquí situada a sobre mateix de Modanne. Hem travessat l'estació i a l'altra banda hem iniciat el tram definitiu de l'etapa. Es veia Modanne a baix de la vall però encara ens quedava una forta baixada per un caminet fins a l'entrada del poble. Finalment hem arribat a Modanne però encara ens quedava travessar tota la població fins arribar al barri de l'estació, situada a l'altre extrem del poble, on hi ha l'estació d'autobusos. Finalment he agafat l'autobús per retornar a Termignon i recuperar el cotxe.


ENTRADES RELACIONADES:
GR5: Ref. Wills
- Brévent, 2018
GR5: Samöens -
Ref. Wills, 2018
GR5: Ref. Chésery
- Samöens, 2018

DESNIVELL: 400 m
RECORREGUT: 21'5 km
HORARI: 5h 30 min

BIBLIOGRAFIA: