dijous, 30 de juliol del 2020

GR5: Bonneval-sur-Arc - Termignon

GR5: Bonneval-sur-Arc - Termignon
Després de l'etapa d'ahir, travessant el Col de l'Iseran, l'etapa d'avui és molt més fàcil, sense gaire desnivell, però molt llarga, de gairebé 27 km.  Aquest tram del GR5 és en realitat una variant que, a més, té nom propi: le chemin du Petit Bonheur. El nom és molt descriptiu perquè, a diferència de les etapes del GR5 que hem fet fins ara, amb grans desnivells, aquest sector del GR és una plàcida passejada per l'àmplia vall de l'Arc.
Hem esmorzat a l'hotel, a Bonneval-sur-Arc, i hem iniciat la caminada per la vall. El camí, al llarg de tota l'etapa, segueix la vall en paral·lel al riu Arc i a la carretera D902. El primer punt d'interès és la pedrera del Rocher du Château, una antiga explotació on s'han trobat pintures rupestres.
Més endavant el camí, semple planejant per la vall, passa per les diverses poblacions: Le Villaron, Bessans, Lanslevillard i Lanslebourg, tot i que aquesta població la veiem de lluny des de l'altra banda del riu. Finalment hem arribat a Termignon, una població bastant gran amb tota mena de serveis. Ens hem instal·lat a l'hotel i més tard he agafat un autobús que m'ha portat fins a Bonneval-sur-Arc per recuperar el cotxe.


ENTRADES RELACIONADES:
GR5: Abondance
- Chésery, 2018
GR5: Novel -
Abondance, 2018
GR5: S.Gingolph
- Novel, 2018

DESNIVELL: 324 m
RECORREGUT: 27 km
HORARI: 6h 30 min

BIBLIOGRAFIA: