divendres, 5 d’agost del 2022

Excursió a Cala Albarca

Cala Aubarca
El títol d'questa entrada del blog no hauria de ser Excursió a Cala Albarca sinó Buscant l'avenc de Cala Albarca. Efectivament, l'objectiu de la meva visita a aquesta cala, una de les més salvatges d'Eivissa perquè no hi ha cap carretera ni pista que hi porti, era la recerca d'un avenc que sé que està per aquesta zona però que avui tampoc no l'he trobat.
He seguit un track trobat a Internet que, tot i que no parlava de cap avenc, feia intuir que en el seu recorregut passava per alguna cavitat. M'he anat fixant per si en algun punt del recorregut hi havia la sortida d'algun caminet o algun indici com ara una fita o marca de pintura que em donés la pista per arribar a la cavitat però ha estat inútil. He seguit algun corriol però sense trobar res d'interès.
No ha estat possible trobar l'avenc però ha estat una petita excursió que ha acabat al costat del mar en un gran pont natural de pedra. L'excursió ha estat curta però amb la calor del mes d'agost a Eivissa no és bona idea fer llargues caminades per la muntanya.
Avui no hi ha àlbum de fotos perquè n'he fet molt poques.


ENTRADES RELACIONADES:
Les coves
d'Albarca, 2021
Ullal de Na
Coloms, 2021
Sant Mateu -
Camp Vell, 2014

PARTICIPANTS:
Blog de Muntanya
J. Rafel (en solitari)