dissabte, 20 de gener del 2018

La Castellassa de Can Torras

Castellassa de Can Torras
En el blog hi ha entrades d'excursions, escalades, esquiades... des de principis dels anys 70. Moltes de les entrades antigues, però, són incompletes perquè quan vaig realitzar les activitats no vaig fer fotos ni vaig prendre més notes que el nom de la via d'escalada o el resum de l'itinerari. Per això quan puc visito el terreny de joc de les antigues escalades per fer fotos i confeccionar les ressenyes de les vies d'escalada. La intenció és que el 100% del material del blog sigui de producció pròpia i per això sempre que puc vaig substituïnt les ressenyes copiades d'internet per ressenyes pròpes, d'acord amb el full d'estil del blog.
Avui he anat a Sant Llorenç de Munt per fer fotos de la zona de la Castellassa de Can Torras i, més concretament, de la pròpia Castellassa i el Fus, per fer les ressenyes de les vies d'escalada que vaig fer, fa molts anys, en aquestes roques de Sant Llorenç.
He pujat en cotxe fins a la part alta de la Urbanització Cavall Bernat. Des d'allà, per camins ben senyalitzats, he anat fins a la Castellassa, una roca de les més grans de Sant Llorenç amb una característica forma de camell. He pres algunes fotos de la via Normal. Després he fet volar el dron per prendre imatges de la via X i vistes generals de la Castellassa. Després he pujat per un caminet fins al cingle del davant per fer les fotos de la via Matallonga. Finalment he retornat pel mateix camí fent una parada per prendre fotos del Fus.
Tot plegat ha estat una simple matinal però he tornat amb el material necessari per completar les darereres entrades incompletes d'escalada a Sant Llorenç en el blog.
Aquí teniu un petit vídeo amb algunes vistes aèries de la Castellassa i del Fus:




ENTRADES RELACIONADES:
La Falconera
1980
Aresta dels
Cavalls, 1979
Cavall
Bernat, 1979