diumenge, 19 de novembre del 2017

Sortida fotogràfica a Sant Llorenç

Sant Llorenç de Munt
Aquest cap de setmana no hi havia cap sortida de muntanya prevista, de manera que he aprofitat per fer una sortida fotogràfica per la zona de Sant Llorenç de Munt. La idea era ben senzilla: tenia algunes sortides incompletes del blog que calia completar. Es tractava de les entrades corresponents a diverses escalades que havíem fet entre 1978 i 1980 pel massís de Sant Llorenç de les quals hi ha via poques fotos i faltava la ressenya de producció pròpia.
Sense matinar massa hem arribat al peu del Cavall Bernat en molt poc temps. El cotxe arriba pràcticament a peu de via, de manera que en pocs minuts ja estàvem fent les fotos de la via normal del Cavall i dues roques veïnes: el Cap de Mort i l'Esquirol.
La segona etapa ha estat la roca de la Falconera, un bon pany de paret ratllat per una xemeneia per on vam pujar l'any 1980. Des de la mateixa carretera, gairebé sense baixar del cotxe, he fet la foto d'aquesta roca por fer la corresponent ressenya.
L'Aresta dels Cavalls ja requereix una petita aproximació de poc més d'una hora des de l'aparcament de Can Robert. He pujat fins a l'inici de la via Normal i després fins a l'inici de la via de l'Aresta. Unes quantes fotos i un vol panoràmic del dron m'han permès obtenir el material necessari per completar l'entrada corresponent del blog
Com que avui m'acompanyava en Rafel, ha volgut aprofitar les circumstàncies de la sortida per fer un petit vídeo: 



ENTRADES RELACIONADES:
Montcau
Cova Simanya i
Montcau, 2016
Falconera
La Falconera
1980
Aresta dels Cavalls
Aresta dels
Cavalls, 1979