dissabte, 16 de desembre del 2017

La Travessia d'Agulles

Travessia d'Agulles
Avui he fet novament la Travessia d'Agulles, un recorregut amb alguns passos equipats per la part alta de la Regió d'Agulles, a Montserrat. L'objectiu no era pròpiament la travessia sinó que es tractava d'una sortida fotogràfica per completar l'àlbum de ressenyes de Montserrat del blog amb algunes fotografies que em faltaven. També volia fer fotos per completar alguna entrada de blog que tenia la foto de portada repetida. 
He arribat de bon matí a Can Massana però no he deixat el cotxe al pàrquing de pagament sinó a fora, a la carretera, en un petit replà fora de l'asfalt. És un bon començament estalviar-se els 5 euros del pàrquing...
He iniciat la pujada pel camí del Coll de Guirló. Poc abans d'arribar-hi m'he desviat del camí per acostar-me a les ruïnes de Sant Pau Vell i fer alguna foto.  He seguit pel Coll de Guirló i la Portella. Aquí comença la travessia, marcada amb pintura vermella i amb alguns passos esquipats amb cordees fixes. El camí ressegueix la part alta de la Regió d'Agulles passant al peu de les agulles mes característiques. En realitat no he completat la travessia sinó que poc després de passar la Boteruda del Gra he deixat el camí que porta al Portell Estret, punt final de la Travessia d'Agulles, tirat avall per una canal per acostar-me a la zona del Setrill. 
Al llarg de la travessia he fet diverses fotos que em faltaven, enfilant-me per canals montserratines. He fet fotos del Senatxo i la Figuereta, amb la càmera Gopro d'ull de peix. Després he pujat per la canal entre la Bandereta i l'Agulla dels Espeleòlegs per fer la foto de La Palangana. He seguit pel Carbassó, l'Agulla Alta de la Miranda, el Setrill i el Broc del Setrill. En total he aconseguit fer onze ressenyes noves i diverses fotos per millorar algunes entrades antigues del blog que tenien fotos d'arxiu repetides.
Avui l'àlbum de fotos és més de panorames i detalls de les roques que no pas la crònica gràfica de l'excursió. Pel que fa al track, correspon a la Travessia d'Agulles completa i el vam gavar en una ocasió anterior.

ÀLBUM DE FOTOS    -    TRACK

ENTRADES RELACIONADES:
Travessia
d'Agulles - 2014
Travessia
d'Agulles - 2013
Alta de la
Miranda - 1977