divendres, 1 de gener del 1971

Excursió als Casots de Sant Sadurní (febrer 1968)

Foto d'arxiu: pedalant pel Penedès, any 2004

Una altra sortida amb el Grup Excursionista del col·legi. D'aquesta sortida no va quedar cap registre gràfic; únicament un petit article publicat a la revista ciclostilada del Grup Excursionista, la revista Senderos, amb la crònica de l'excursió.
Vam sortir en autocar, que ens va portar fins a Sant Sadurní d'Anoia. Allà vam anar al col·legi dels Hermanos per visitar un petit museu que hi havia, amb unes vitrines plenes de fòssils. Després vam anar a misa a l'església del poble i quan va acabar vam sortir caminant el direcció a Els Casots, un petit agrupament de cases sutuat relativament a prop de Sant Sadurní. No està gaire lluny i en poc més d'una hora hi vam arribar. El camí va per la carretera en algun sector i per camins entre vinyes en altres trams.
Als Casots hi havia unes explanades on ens vam instal·lar per dinar i van organitzar uns jocs. Vam jugar al joc de l'alerta i al de les banderes. Després de dinar, descansar i fer els jocs vam iniciar el retorn a Sant Sadurní pel mateix camí de pujada.