divendres, 1 de gener del 1971

Excursió a Sant Miquel del Fai (gener de 1968)

Foto d'arxiu: Sant Miquel del Fai, 2010

Excursió a Sant Miquel del Fai amb el grup excursionista del col·legi. No va quedar cap foto d'aquella excursió i els records són borrosos però el que sí va quedar és un article publicat a la revista del Grup Excursionista del col·legi que detalla el recorregut i les incidències de la sortida, si bé amb algunes imprecisions.
Vam arribar en autocar a Sant Feliu de Codines. Com era habitual a les sortides del Grup Excursionista del col·legi, abans d'iniciar l'excursió vam escoltar la missa d'onze a la parròquia local. Després vam sortir en direcció a Sant Miquel del Fai. L'itinerari no consta però de ben segur que debia ser el camí clàssic que uneix Sant Feliu de Codines amb Sant Miquel del Fai, que avui està senyalitzat i forma part del GR5. 
A la sortida del poble ens vam aturar a esmorzar al costat d'una font. Després vam seguir el recorregut, unes dues hores de marxa, fins a Sant Miquel del Fai. Vam visitar els punts més característics d'aquell indret, especialment la cascada que es pot passar pel darrere seguint un camí molt pintoresc que passa per una cova. 
Després de la visita turística vam baixar al costat del riu per dinar. Vam  encendre foc per escalfar el dinar, una cosa impensable en els temps actuals però que en aquella època era molt normal i no hi havia prohibicions al respecte.
Després de dinar i descansar una mica vam iniciar el retorn però no directament sinó que ens vam aturar en una explanada per fer uns jocs de camp. Finalment vam retornar a Sant Feliu de Codines, on vam agafar l'autocar per retornar a casa.