divendres, 1 de gener del 1971

Campament a Cànoves (juliol 1967)


El curs 1966/67 va ser la primera temporada del Grup Excursionista del col·legi. Després de fer diverses excursions al llarg del curs, vam tancar la temporada amb un campament a Cànoves, concretament en uns terrenys més amunt del poble on la riera de Vallfornés forma un gorg. Com que era l'estiu ens vam banyar en el gorg.
No va quedar constància de les excursions que vam fer des del campament però com a mínim vam fer l'excursió des de Cardedeu, on ens va deixar el tren, fins a més amunt de Cànoves, on vam acampar. Es va publicar un petit article a la revista del Centre Excursionista però centrat bàsicament en la logística, explicant que menjàvem botifarra a la brasa.
Es va donar una anècdota que va ser comentada durant molt temps: dos nois que anàven a buscar aigua a la font es van trobar un porc senglar allà mateix bevent aigua. Es van espantar molt però el senglar va sortir corrents. Aquella font, que havíem restaurat nosaltres, des d'aquell dia va ser denominada per nosaltres com a Font del Jabalí. 

LA FONT: