dissabte, 8 de febrer del 2014

Intent al Puig de la Carabassa

En aquest blog hi ha les cròniques de les grans ascensions però també de les petites desfetes que inevitablement trobem de tant en tant en el nostre camí. Avui no hem tingut sort, tot i que la desfeta estava cantada i no es pot culpar l'atzar. Ahir la méteo donava una probabilitat del 95% de precipitacions a Bellver de Cerdanya per al matí d'avui. Mirant la lletra petita, però, es preveia mal temps al matí, una petita treva al final del matí i mal temps a la tarda. La finestra de bon temps que esperàvem ha estat mínima i no hem tingut opcions d'arribar al cim.
Aquesta vegada érem set persones, una bona colla, entre raquetistes i esquiadors; hem sortit del poble de Talltendre caminant, ja que hi havia poca neu, però poc després ja ens hem pogut calçar amb el material tècnic: la infanteria les raquetes i la cavalleria els esquís. Hem anat pujant entre la boira i les espurnes de neu mentre semblava que el dia s'obria. Fins i tot ha arribat a sortir el sol uns minuts però ben aviat s'ha tornat a tapar i ha començar una intensa nevada. Quan hem arribat al Collet de la Coma de Fornos seguia nevant i feia un vent molt fort. Hem vist que era més assenyat tornar enrere i així ho hem fet; hem tornat pel mateix camí fins al punt de partida donant per acabada l'excursió.
Aquí teniu la pel·licula de la jornada, cedida per edicions JGB per a tots els seguidors del blog:




ENTRADES RELACIONADES:
Intent a la Tosse
de Pédourrés, 2013
Intent al Pico
de Aspe, 2010
Intent al Roc
de Madres, 2010

4 comentaris:

Alba ha dit...

Després criticareu al T. Molina, però aquesta vegada estva cantat que faria mal temps. Estaveu avisats¡¡¡.

Per sort, més aprop el dia ha estat més tranquil.

Blog de Muntanya ha dit...

Tens raó .... crec que vam ser massa optimistes. Ja veus a les fotos que el temps era fatal. A la pel·lícula encara es veurà millor.

Jaume ha dit...

Si carbassa és popularment una qualificació pèssima pels estudiants, ... vosaltres agoserats ho heu intentant avui sense fer el cim del Puig de la Carabassa. No és un fracàs... és una decisó assenyada.
Varietat de cels.... i boniques fotos tot i aquestes condicions.
Una abraçada
Jaume

Blog de Muntanya ha dit...

Doncs sí, el cel molt maco però ens ha passat com a un equip de futbol que juga molt bé, fa un gran partit ... però perd per 0-1.
Espero que hi tornarem.