divendres, 2 de gener del 2009

Oulad Almane - Agdz

Abans de sortir de la casa d'Oulad Almane on hem dormit, el nostre amic Mustafà ens acompanya a fer una visita pel palmerar i ens explica moltes coses sobre els cultius i la forma de vida tradicional de la gent d'aquesta zona. Després esmorzem i agafem la bicicleta per fer la darrera etapa d'aquesta gran travessia. Sortim per la carretera d'Agdaz fins que trobem la cruïlla de la carretera que porta a Nkob. Deixem la carretera principal de Adgz i prenem novament la pista que, per l'altra banda del palmerar, porta també a Agdz. Passem per pobles i poblets i gaudim de bones panoràmiques del palmerar fins que tornem a la carretera per entrar ja a Agdz, punt final del nostre camí. Han estat 353 km en sis etapes, que ens han permès conèixer aquesta part del Marroc. Ara ens queda un llarg trajecte amb cotxe i avió per tornar a casa...
Podeu veure un àlbum de flors del Marroc, fet amb les fotos d'aquesta sortida i la del 2005. També teniu aquí la tercera part del vídeo de la sortida, que conté les imatges del trajecte entre Zagora i Agdz, i el viatge de tornada.


A la pàgina de llargmetratges podeu veure també un muntatge audiovisual realitzat per en Joan Guirao amb les millors fotos d'aquesta sortida.