diumenge, 1 de febrer del 1981

Obrint via al Cilindre

Sortida d'escalada per treballar en una nova via que estem obrint al Cilindre. En realitat estàvem treballant en dues vies a la vegada a la mateixa agulla, la de les Abelles i la Flanagan. En aquella sessió vam treballar força en la via de les Abelles, especialment obrint la tirada d'escalada artificial, posant burins. Aquell dia no vam acabar la via però la vam deixar tan avançada que només quatre dies més tard va quedar acabada.
No recordo el motiu però jo no vaig anar-hi el dia que es va acabar la via, de manera que no he acabat de fer-la mai. Magrat tot, em van fer constar com a aperturista, un honor immerescut perquè només vaig participar en una part de la via. En una de les fotos publicades a la secció "més informació" d'aquesta entrada del blog se'm veu penjat d'estreps mentre en Ramon m'assegura.
L'altra via, la Flanagan, la van acabar més tard, a l'abril, i jo només vaig participar, en aquesta jornada, en la part del flanquejament, que és la més fàcil. Mentre uns treballaven burinant la part artificial de la via de les Abelles, els altres muntaven les reunions de la part del flanquejament. No recordo si vam completar tot el flanquejament però la qüestió és que a la ressenya històrica d'aquesta via també aparec com a aperturista tot i que vaig fer molt poca cosa.

RESSENYES:RESSENYES HISTÒRIQUES:MÉS FOTOS: