dissabte, 8 d’abril del 1978

Penyassegat de Garraf. (Sánchez-Reinal)

Una nova escalada a Garraf. Aquesta vegada fem la via Sánchez-Reinal, la més clàssica d'aquesta paret, gairebé tota en lliure amb una roca magnífica. Com sempre, podem gaudir de la visió del mar als nostres peus mentre escalem.
La idea de fer aquesta via, com les altres vies que hem fet al Garraf, va venir de la lectura d'un article publicat en el número 663 de la revista Muntanya (octubre de 1972), amb descripció i ressenya de les principals vies de la zona.
Uns quants anys després, l'any 2018, vam tornar a la zona per fer la foto de la ressenya. Tot ha canviat molt: la via ara està coberta i a la paret hi ha una multitut de vies d'escala esportiva. Les vies clàssiques sembla ser que estan desequipades però la paret té assegurances per tot arreu, ja que hi ha tantes vies que gairebé es toquen. A l'apartat "més informació" podeu veure la ressenya fotogràfica feta a partir d'una foto captada amb el dron. El recorregut, les reunions i la graduació de la via són els originals de quan es va obrir la via.
En la nostra visita a Garraf amb el dron vam fer també un petit videoclip amb algunes vistes dels penyassegats de Garraf. Aquí el teniu:



RESSENYA: