diumenge, 23 de març del 1975

Agulla de l'Arbret & La Panxeta

Agulla de l'Arbret
Foto d'arxiu: Al cim de l'Agulla de l'Arbret. Octubre de 2013

Escalada a Montserrat, a la zona central de la Regió d'Agulles. Fem dues vies:
  • Agulla de l'Arbret, via Cerdà-Riera
  • La Panxeta, via Aresta Brucs
Dues vies fines, especialment la magnífica aresta de l'Agulla de l'Arbret, totalment en lliure. Aquesta via l'havíem fet per primera vegada fa uns mesos en un curset d'escalada (perfeccionament en roca) però aquesta vegada la fem pel nostre compte, sense monitors. En realitat, quan la vem fer en el curset a mi em va tocar fer la segona tirada de primer, de manera que, en certa manera, ja l'havia fet pel meu compte, però avui la fem completa. Com era d'esperar, aquesta via, una de les més clàssiques d'Agulles, ens va deixar ben satisfets. Després vam fer la Panxeta, una via més curta però també de finura montserratina, que puja per la seva Aresta Brucs.

RESSENYES:

Agulla de l'Arbret

La Panxeta, Aresta Brucs

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Quantes assegurances vau trobar a la panxeta? Les R estaven en condicions? Quin material vau fer servir? Merci!

Blog de Muntanya ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari.

Lamento no poder-te donar la informació que demanes. Fixa't que aquesta entrada és de la secció històrica del blog. La via de la Panxeta la vaig fer l'any 1975 !!! No recordo els detalls però segur que no hi havia assegurances, com era normal en aquella època. Sobre l'estat actual de la via no et puc donar informació.

Josep Vila Ferreres ha dit...

Bones sabrieu dir-me on puc trobar informació del estat de la via?

Moltes gracies.

Blog de Muntanya ha dit...

No sabria dir-te. Potser el millor és demanar informació al guarda del refugi Vicenç Barbé. Ell deu conèixer l'estat actual de les vies.