dimecres, 16 de maig del 2018

Provant el nou dron a Montserrat

El massís de Montserrat és un terreny de joc ideal per fer filmacions i fotografies amb el dron. Per això, avui he decidit anar-hi a fer pràctiques amb el nou dron, el DJI Mavic Air. Un nou concepte de dron, plegable, més petit, amb gran qualitat d'imatge i amb una tecnologia molt més avançada.
He anat a la regió d'Agulles seguint l'itinerari habitual des de Can Masana pel Coll de Guirló i la Portella. He anat fins al Pas del Príncep per fer unes fotografies de la via blava de la Miranda i, ja de tornada, he fet volar el dron per la zona de les Portelles.
He provat algunes de les noves funcions que incoropora aquest dron com ara el mode trípode, que permet deixar el dron estàtic en un punt determinat, sense moviments ni oscil·lacions de cap classe, i això permet fer fotos de gran qualitat i, especialment, panoràmiques.
He provat aquesta opció situant el dron estàtic uns metres per sobre del cim de la Portella Gran i fent diverses fotos girant el dron per muntar després una magnífica panoràmica circular. Després he repetit la mateixa operació a la Portella Petita obtenint una nova panoràmica.
No tenia temps de fer moltes proves, de manera que m'he conformat amb aquestes petites proves, tornant a casa amb el material gravat per muntar les panoràmiques.
Avui no hi ha àlbum de fotos perquè només he fet les panoràmiques i poca cosa més. Tampoc hi ha track perquè l'itinerari ha estat més aviat erràtic i el track seria de poca utilitat. 

ENTRADES RELACIONADES:
Serrat de la
Foradada, 2017
Serrat de la
Foradada, 2016
La Cadireta
2016