dimarts, 22 d’agost del 1989

Torrent del Bosc

Torrent del Bosc
El Torrent del Bosc, a la Serra del Montsec, és un descens fàcil i no tècnic però llarg. No hi ha cap ràpel i només cal tenir una certa resistència física i saber nedar. Normalment hi ha aigua en ple estiu i això el fa molt atractiu. El punt de partida està a prop de la carretera que de Tremp porta al Pont de Montanyana. Des de la carretera cal baixar uns 15 minuts, en el lloc anomenat els Trullets.
Hi vam anar des de la nostra base d'operacions de Camarasa i vam portar-hi els nens: la Laia, la Maria gran i en Rafel. Els dos petits tenien només quatre anys però amb l'ajut dels grans van superar  la prova amb bona nota. Portàvem un cordina per si calia assegurar algun pas però només el vam utilitzar per fer un passamans en un petit pas.
El descens, tot i ser fàcil, és entretingut, especialment amb nens, de manera que se'ns va fer molt llarg i vam sortir-ne quan començava a fosquejar. Tot i això, va ser una experiència interessant i els nens van gaudir d'una activitat refrescant i diferent de l'habitual.