dimarts, 1 de juliol de 2008

VF Averau & Nuvolau

La tercera activitat de les Dolomites ha estat una mica més fàcil. Després de la llarga i intensa jornada d'ahir a la Tofana, avui fem una activitat més curta, com a transició per a les dues grans ferrades que ens esperen al massís de Sella. L'Averau és un cim d'aspecte inexpugnable vist des de qualsevol lloc. La via ferrada voreja la base de la paret fins trobar el pas clau, un mur d'uns 75 metres que se supera amb una ferrata curta però elegant. Hem pujat en el telecadira de les Cinque Torri, que ens ha apropat força al nostre objectiu.
Després de fer l'Averau hem completat la jornada amb una fàcil pujada al cim del Nuvolau, amb un refugi en el cim. Malgrat la nul·la dificultat tècnica de la seva ascensió, el Nuvolau ens ha ofert una gran vista sobre l'Averau i el massís de la Marmolada.
Aquí teniu la pel·licula, cedida per Mountain Films per a tots els seguidors del blog:I també tenim un muntatge audiovisual amb les millors imatges de la jornada, cedida per Edicions JGB per a tots els seguidors del blog: