LLARG METRATGE

A més dels vídeos curts que il·lustren algunes entrades del blog, tenim pel·lícules de llarg metratge, que normalment són recopilatoris de diverses activitats amb algun punt en comú. Presentem aquí les més destacades:

Mont Blanc 2013: ascensió a la Petite Aiguille Verte i el Mont Blanc, l'estiu de 2013. Una bona campanya alpina. Una producció de Mountain Films de 21 minuts de durada:


Atlas 2012: Una travessia de quatre dies per l'Atlas amb l'ascensió de l'Afella i el Toubkal, entre altres cims. Una producció de Mountain Films de 50 minuts de durada:Tour del Toubkal (2011): set dies per l'Atlas fent una variant de la ruta denominada Tour del Toubkal, amb les ascensions del Ras i el Timesguide, dos quatremils de la zona. Una pel·lícula de Mountain Films, de 44 minuts de durada.De la mateixa sortida tenim una altra pel·lícula, creada per Edicions JGB. És un largmetratge de 1 h 14 minuts:Esquí de Muntanya als Alps (2011): tres dies pels Alps amb diverses ascensions d'esquí de muntanya: Pointe de la Galisse, Pointe Calabre i Roc de Bassagne. Una pel·lícula de Mountain Films. Són 26 minuts.GR 10: muntatge audiovisual amb les 53 etapes d'aquest GR que recorre el Pirineu per la vessant francesa. Són 36 minuts:


BTT al Jebel Sarho (2008): muntatge audiovisual sobre l'excursió en BTT per la zona del Jebel Sarho, Marroc, durant les vacances de Nadal de 2008. Una pel·lícula de Produccions JGB en alta resolució (HD). Són 41 minuts:Esquí a la Vanoise (2008): reportatge sobre l'estada de quatre dies a la Vanoise el maig de 2008, amb ascensió a diversos cims de la zona com la Pointe Mean Martin i la Punta de la Sana. Una pel·lícula de Mountain Films. Són 35 minuts:Thabor 2007: sortida d'esquí de muntanya als Alps, a la zona del Mont Tabor, durant la Setmana Santa de 2007. Una pel·licula de Mountain Films. Són 22 minuts.Dolomites: recopilatori de tres sortides a les Dolomites, amb una introducció històrica sobre l'origen de les vies ferrades d'aquest massís muntanyós. Són 75 minuts:ATLAS 2005: reportatge sobre la gran travessia per l'Atlas del març de 2005, des de la població d'Imilchil fins a Taghia. Cinc etapes per aquestes muntanyes, resseguint camins solitaris lluny de les ciutats i de les rutes habituals dels treekings comercials. Són 26 minuts: BTT dels grans espais: Versió digital d'un muntatge audiovisual realitzat l'any 1991 per en Joan Guirao, amb un resum de les primeres sortides en BTT a finals dels anys 80. Són 14 minuts: