divendres, 11 de juliol del 1997

GR11 etapa 13: Queralbs - Planoles

Queralbs - Vall d'Estremera - Font de l'Home Mort - Coll de les Barraques - Planoles

Vam sortir de Queralbs per l'ermita de Sant Jaume i després per una pista que puja amb un parell de llaçades i segueix planejant fins que, passat el Torrent dels Plaus, vam deixar la pista per prendre un camí de flanc que guanya alçada per sobre la Vall del Torrent de Tossa fins arribar a la Font de l'Home Mort, on acaba la pista que puja de Vilamanya. 
Des d'aquest punt el camí puja per l'altra riba del torrent fins arribat al Coll de les Barraques (1.894 m). Des d'on baixem directament a Planolas on vam acabar l'etapa. 
La intenció era dormir a Planoles, on hi ha un alberg de joventut i pensàvem que no hi hauria problema per trobar allotjament perquè és un establiment molt gran. Quan hi vam arribar ens van dir que no hi havia ni una sola plaça perquè feien unes colònies de futbol i l'alberg estava complet.
Vam dinar a Planoles i a la tarda vam agafar el tren fins a Ripoll, després un autobús fins a Camprodon i finalment un taxi fins a Setcases per recuperar el cotxe que haviem deixat allà tres dies abans. Ja amb el cotxe, vam anar a dormir a Ribes de Fresser.


2 comentaris:

Joan Benet ha dit...

Ep!
-Ha de dir: Vam sortir de Queralbs.
-Des d'on baixem per la Vall del Rivalt fins a Planolas on vam acabar l'etapa ????
A baix hi ha el riu Rigard.
La foto de la casa, Cal Tià, 3 anys després. ja era a terra

Blog de Muntanya ha dit...

OK. Gràcies pel teu comentari. Aquest post el vaig escriure 11 anys després de l'activitat i es van escapar alguns errors. Crec que ara ja està esmenat.