diumenge, 28 de març del 1976

Ascensió al Puigpedrós (2.911 m)

Puigpedrós
Des del refugi forestal de Malniu, on hem passat la nit, pugem al Puigpedrós (2.911 m). La neu està dura, de manera que podem pujar sense enfonsar-nos, fent ús del piolet.

dissabte, 27 de març del 1976

Refugi de Malniu

Des de Meranges (una mica més amunt, on la pista està tallada per la neu) pugem fins al refugi forestal de Malniu, on dormim. L'objectiu per a demà és el Puigpedrós. Som una bona colla.

dissabte, 20 de març del 1976

Sant Maurici, intent als Encantats

Sant Maurici
Hem vingut tota una colla del Centre a Sant Maurici amb la intenció de fer els Encantats. Dormim al refugi Mallafré i intentem l'ascensió per l'enforcadora però hi ha una gran quantitat de neu tova i abandonem. La resta del dia ens entretenim fent un igloo.


dimarts, 16 de març del 1976

Excursió al Coll de Pal

Coll de Pal
Foto d'arxiu: Coll de Pal, agost 2014

Vam venir a passar un parell de dies al refugi del Rebost, quan encara era un refugi forestal lliure. Érem una colla de la Facultat i representava que era com el viatge de pas de l'equador. Altres facultats feien grans viatges però la meva facultat, la més sosa de tot l'àmbit universitari, es va conformar amb aquesta petita excursió. Des del refugi vam fer aquesta excursió fins al Coll de Pal; fàcil però en aquesta època de l'any amb algunes petites dificultats, ja que hi havia neu en alguns trams del recorregut. Amb tot, l'excursió era fàcil encara que el desnivell és considerable: uns 600 metres, tota una aventura per a persones no habituades a fer muntanya. Des del cim vam contemplar una mica el panorama i vam retornar pel mateix camí de pujada.

diumenge, 7 de març del 1976

Intent a la Canal del Verdet

Intentem l'ascensió hivernal a la Canal del Verdet, a la paret nord del Pedraforca. Està tot cobert de gel, de manera que únicament practiquem una mica i abandonem. Fem un ràppel amb la tècnica del doble piolet.