dissabte, 24 de desembre del 2011

GR83: Collsacreu - Viabrea

Collsacreu - Sant Martí de Montnegre - Riu Tordera - Viabrea

Quan la colla del GR va fer la segona etapa del GR83, alguns dels caminadors estàvem a l'Atlas. D'altres no van poder fer l'etapa per altres motius però avui hem recuperat aquesta etapa i ens hem posat al corrent. Érem quatre caminadors i hem començat a caminar molt aviat des de Collsacreu després de deixar un cotxe a l'estació de Viabrea. L'etapa era fàcil i relativament curta, gairebé tota per pistes amples i de pendent suau. A mig camí ens hem aturat a esmorzar a Sant Martí del Montnegre i hem completat l'etapa sense dificultat llevat de l'únic obstacle de la jornada, el pas "a gual" de la Tordera, on ens hem hagut de descalçar per travessar el riu. Tot i que el personal ha estat a punt de revoltar-se perquè deien que el GR no podia anar per allà, la bibliografia consultada i la revisió posterior del track sobre la foto de satèlit confirmen que efectivament el GR passa la Tordera a gual. A la una del migdia ja estàvem a l'estació de Viabrea, on hem donat per acabada l'etapa, hem retornat a Collsacreu amb el cotxe que havíem deixat aquí al matí i encara hem arribat a dinar a casa.


4 comentaris:

Margarida ha dit...

Jo fa molt de temps que ni camino ni vaig en bici! A veure si aquest any que ara encetarem em porta la tranquil·litat i el temps que necessito per dedicar-me a fer les coses que m'agraden!!
Bones festes i Bon Any a tota la família!

Blog de Muntanya ha dit...

Bones festes, Margarida. Espero que ben aviat treguis la bici a passejar; sembla que s'està rovellant la cadena.

J. Rafel Alsina

Anònim ha dit...

Rafel, no fuanciona l'enllaç de les fotos.

Bones Festes!
Manuela

Blog de Muntanya ha dit...

Manuela,
L'equip tècnic del blog de muntanya està de vacances però per fortuna hem localitzat un tècnic a Puente la Reina (Navarra) i ens ha resolt l'avaria.
Bones Festes !!