dissabte, 5 de març del 2011

Els Estrets d'Arnes

Hem fet una incursió per les Terres de l'Ebre, concretament pel Massís dels Ports de Tortosa-Beseit. L'excursió programada era un recorregut circular que ens ha permès recórrer un paratge natural d'un cert interès: els Estrets d'Arnes. Hem sortit del poble d'Arnes per una pista que ens ha portat a l'inici dels Estrets. Des d'aquí, el camí travessa aquest pas naturals per sobre d'un canal reconvertit en camí. El riu estava crescut a causa de les darreres nevades i fins i tot en bona part del camí hem trepitjat una petita capa de neu. Des del final dels Estrets hem remuntat una pista fins al coll de la Ferrera on hem esmorzat. Després hem agafat un caminet que baixava per una obaga amb força neu fins al Mas de les Valls on hem trobat el camí que recorre el riuet de les Valls i desemboca en una pista gran que ens ha portat de tornada fins a Arnes. En total han estat 22 km de recorregut, sense massa desnivells.
Aquesta vegada no hi ha àlbum, ja que hem fet poques fotos

2 comentaris:

Margarida ha dit...

Doncs diumenge passat el Pere i jo vam anar al Congost de Mont-Rebei, al Pallars Jussà, i també vam poder gaudir d'un bon dia, amb una excursió agradable i unes vistes del congost i del riu fantàstiques!
Una abraçada

Blog de Muntanya ha dit...

Una bona excursió la del congost de Mont-Rebei. És un dels paratges naturals més singulars de Catalunya. Espero tornar-hi algun dia...