dissabte, 26 de febrer del 2011

La Miranda de les Boïgues

Miranda de les Boïgues
Hem fet una sortida matinal a Montserrat per practicar l'escalada a la regió d'Agulles. El primer objectiu de la jornada ha estat l'Aresta Brucs de la Miranda de les Boïgues, una via relativament llarga, de tres tirades, que recorre l'aresta principal d'aquesta roca en escalada lliure. Al acabar la via, tota la regió d'Agulles estava coberta d'una boira, a estones espesa, amb un vent fred i humit. Aprofitant un moment que la boira s'ha allunyat, hem fet la panoràmica circular i hem anat a buscar la segona via de la jornada, l'Aresta Brucs de la Peluda, una sola tirada que comença amb quart grau i es va ajupint a mesura que puja. Quan hem arribat al cim, la boira ja era total i el vent humit no afluixava. Malgrat tot, encara hem fet una via més, la Normal de la Portella Petita, una via que hem repetit moltes vegades però que ens ha servit per completar la nostra matinal a Montserrat. Hem donat per acabada la jornada i hem tornat a dinar a casa.
Aquí teniu la panoràmica que hem fet des del cim:



RESSENYES:

Miranda de les Boïgues, Aresta Brucs

La Peluda, Aresta Brucs

La Portella Petita

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Vaya Thoumasset más raro, raro, raro!

Cambiáis más de opinión que los de Tráfico con el límite de velocidad ...

Blog de Muntanya ha dit...

Pues sí, finalmente nos hemos quedado en Montserrat aunque el Thoumasset sigue en cartera y espero que esta temporada caerá. De momento parece que está cayendo algo de nieve por ahí, de manera que espero que pronto podremos hacer alguna esquiada de las buenas.

Margarida ha dit...

Les vistes són maquíssimes. Avui hem passat el Pere i jo per davant de Montserrat en cotxe i he pensat en les teves escalades.
Sempre havia pensat que era un esport per jovenets de vint anys amants de l'aventura i el risc, però mirant les imatges he canviat d'idea: és per a totes les edats que estiguin en forma!!!
Una abraçada

Blog de Muntanya ha dit...

M'alegro que t'agradin les fotos. Efectivament, la muntanya és per a totes les edats; només cal que cadascú programi les activitats que estiguin al seu abast. Les escalades que fem no són massa difícils però ens permeten gaudir plenament de la muntanya. Per altra banda, puntualitzo que a nosaltres ens agrada l'aventura però no el risc; sempre planifiquem les activitats prioritzant la seguretat.
Fins aviat !