diumenge, 14 de març del 2010

GR92: Vallvidrera - Sant Climent

Baixador de Vallvidrera - Collet de Can Sauró - Santa Creu d'Olorda - Molins de Rei - Sant Vicenç dels Horts - Coll de Querol - Sant Climent de Llobregat

Una etapa més del GR92, que avui hem fet com a avançada de la col·lectiva que farem la setmana vinent. La primera part ha estat una mica incòmoda perquè amb la nevada de la setmana passada han caigut molts arbres, que en alguns punts complicaven el pas. A més, els camins estaven força enfangats. La segona part, des de Molins de Rei ja ha estat més fàcil. L'etapa passa per moltes zones urbanitzades, de manera que no ha estat tan maca com les anteriors però hem superat sense problemes els 25 km de ruta i hem arribat a Sant Climent. Avui, com que només anàvem dos caminadors, hem fet la maniobra de cotxes amb la moto y el cotxe, de manera que hem estat auto-suficients.
D'aquesta sortida no hi ha àlbum perquè hem fet molt poques fotos. La setmana vinent intentarem fer un petit àlbum. De moment només posem la foto de l'entrada per deixar constància gràfica de la sortida.