dissabte, 23 de febrer del 2008

Tuc de Moró (2.731 m)

Aquesta vegada en solitari, aprofitant una sortida familiar amb una colla d'amics per fer esquí de pista a Boí-Taüll, he aprofitat un matí de sol radiant per fer aquesta ascensió. He pujat el Tuc de Moró (2.731 m) des de l'aparcament de l'estació d'esquí. En total dues hores i mitja de pujada (750 m de desnivell) amb una neu magnífica. El descens, per la vall de Sant Martí, també amb molt bona neu (mireu la traça a l'última foto de l'àlbum) però cap al final ja molt precària. En resum, una sortida matinal d'entrenament per a futures esquiades.


dissabte, 16 de febrer del 2008

Aiguilletes & Marioules

Un gran recorregut amb esquís amb sortida de la boca nord del túnel de Bielsa. Hem sortit de Sant Adrià a les 5 del matí i a les 10 començàvem la pujada. Hem arribat al pic d'Aiguilettes (2.524 m) després d'un tram final amb grampons. Després, carenant, hem passat pel pic de la Forqueta (2.532 m) i hem arribat al Marioules (2.562 m). D'allà hem baixat al port de Bielsa i, esquiant, hem anat a buscar l'itinerari de pujada al Bateillance. Era ja molt tard i no ho pogut ser, però hem fet un altre cim secundari després de remuntar uns 250 m de desnivell. Poc abans de les 11 de la nit arribàvem a casa. En resum, una jornada molt ben aprofitada...
Aquí teniu el vídeo oficial de la sortida.




diumenge, 10 de febrer del 2008

BTT Turó dels Nou Pins

Sortida matinal de bicicleta per la Serra de Marina. Fem un itinerari ja clàssic: Sant Adrià - Badalona - Montgat - Pla de Montgat - Camí d'Alella - Alella - Pista de Sant Mateu - Font de Cera . Turó dels Nou Pins - La Conreria - Montalegre - Can Ruti - Montigalà Sant Adrià. No hi ha àlbum de fotos però sí un petit vídeo:

dissabte, 2 de febrer del 2008

Ascensió al Pessons (2.863 m) amb esquís

Hem fet l'ascensió al pic dels Pessons (2.863 m), també anomenat Pic del Gargantillar, a Andorra, des del Grau Roig. Una ascensió molt interessant, amb una pala molt dreta per arribar al coll i un gran panorama. Després de dormir a Ur hem arribat a l'estació d'esquí del Grau Roig, punt de partida de l'ascensió. No hi havia molta neu però es podia pujar força bé. A la part final hem hagut de superar la gran pala, molt dreta, obrint una traça en ziga-zaga que ha resultat una obra d'enginyeria. La baixada ens ha fet patir una mica perquè la neu era una mica justa i en alguns punts ens hem complicat una mica buscant la continuïtat de la neu.
Aquí teniu el vídeo de la sortida: