dissabte, 27 de gener del 2007

BTT a S. Julià de Cerdanyola

Aquest any la neu es fa esperar i no podem començar la temporada d'esquí de muntanya, de manera que fem una sortida alternativa. Anem a Sant Julià de Cerdanyola, al Berguedà, a fer un recorregut en BTT. La sortida no surt gaire bé perquè les pistes estan gelades però fem el que podem en un dia molt fred.


diumenge, 21 de gener del 2007

VF Teresina

Repetim aquesta clàssica via ferrada de Montserrat, que ja havíem fet diverses vegades. Aquesta vegada ve la Maria i superem la via sense massa problemes. És una ferrada molt maca, amb grans paisatges i passos elegants. A més, la via acaba al cim de Sant Jeroni, el punt més alt de Montserrat.


dijous, 4 de gener del 2007

BTT Guara: Nocito - Huesca

Segona etapa d'aquesta ruta per la Serra de Guara. Sortim de l'alberg de San Urbez i, passant al costat de Nocito, ens dirigim a l'embassament de Belsué. Voregem el pantà per un caminet i baixem per una vall. Al fons d'aquesta vall havíem de trobar una pista que pujava a la pista principal però només hi ha un camí de cabres que pugem arrossegant la bicicleta fins que, després d'una bona suada, arribem a la pista, al costat de la Peña de Amán. Des d'aquí només ens queda una fàcil baixada per carretera fins a Huesca, on ja ens espera un taxi que ens ha de portar de retorn fins a Paulés, on tenim el cotxe.
Aquí teniu aquí el vídeo oficial de la sortida:


dimecres, 3 de gener del 2007

BTT Guara: Bellostas-Nocito

Seguint una tradició de fa molts anys, fem una sortida de bicicleta de muntanya entre les festes nadalenques. Aquesta vegada tornem a la Sierra de Guara en BTT per tercera vegada, amb un itinerari similar al que vam fer l'any 1989. Hem dormit a l'alberg El Cóndor del poble de Paulés. Al matí pugem en cotxe fins a Las Bellostas, punt de partida de l'excursió. La ruta passa per Bagueste, Letosa, Otín, Nasarre i Bara. Finalment arribem a San Urbez, al costat de Nocito, on acabem l'etapa d'avui, i ens allotgem en el seu magnífic alberg, regentat per un francès que ens fa un sopar de delicatessen, en el que destaca un magnífic canard estofat.