dissabte, 17 de gener del 2004

Barranc de la Coma Baixa

Sortida matinal a la canal de la Coma Baixa, una característica canal montserratina equipada amb cadenes i cordes fixes. El punt més característic de la canal és la poza trampa, una cavitat profunda excavada per l'aigua al llarg dels segles que, en teoria, pot deixar atrapats els escaladors desprevinguts. El recorregut és fàcil i entretingut; l'aproximació i el retorn ens permeten també recórrer bonics camins montserratins.


diumenge, 4 de gener del 2004

BTT Gallocanta (II)

Segona jornada de la nostra ruta per Gallocanta. De bon matí ens posem novament en marxa. L'itinerari d'avui és llarg i interessant: el santuari de la Virgen de Olmedo, Used, Cubel, laguna de Guialguerrero, Torralba de los Frailes, ermita del Cristo i laguna de la Zaida. A Torralba de los Frailes patim una petita decepció quan descobrim que el restaurant casolà recomanat per la guia està tancat. Mengem quatre ganyips que portem a la motxilla i fem una petita migdiada abans de tornar a l'alberg passant per la llacuna de la Zaida, que contemplem des d'un mirador. Acabem l'itinerari quan ja fosqueja, a l'alberg Allucant.
Aquí teniu el muntatge audiovisual, obra d'en Joan Guirao.


dissabte, 3 de gener del 2004

BTT Gallocanta (I)

La típica sortida de Nadal en BTT ens porta aquest any a les llacunes de Gallocanta, un altiplà a 1000 metres d'altitud amb diverses llacunes freqüentades per diverses espècies d'aus migratòries. Ens instal·lem a l'alberg Allucant, situat a l'entrada del poble de Gallocanta, molt confortable i acollidor. Prenent l'alberg com a base d'operacions, fem dos itineraris circulars recorrent aquests interessants paratges.