diumenge, 27 d’octubre del 2002

VF de la Cala del Molí

Sortida matinal a la Cala del Molí, una via ferrada molt singular que recorre un cingle arran de mar a prop de Sant Feliu de Guíxols. La via és llarga i de dificultat sostinguda, amb alguns trams de gran verticalitat però molt ben equipada. A més, el panorama mediterrani, la remor de les onades trencant sobre les roques i l'olor de mar fan d'aquest itinerari una experiència única.
Malauradament, poc després de la nostra ascensió la via va ser prohibida, ja que sembla que l'havien fet sense cap permís. Ara ja no es pot fer però nosaltres vam poder gaudir d'aquesta magnífica ferrada.


diumenge, 20 d’octubre del 2002

Via Verda Olot

Una agradable passejada en bicicleta per la via verda entre Olot i Girona. És una antiga via de ferrocarril reconvertida en camí per a bicicletes. Deixem el cotxe a Olot i fem el recorregut fins a Girona. Quan arribem, i després d'una petita passejada turística per la ciutat, agafem un cotxe de línia per retornar a Olot. Tenim molta sort perquè l'autobús només pot portar un nombre limitat de bicicletes i avui no hi ha més ciclistes esperant l'autobús.