dilluns, 31 de juliol del 2000

Soum de Ramond (3.250 m)

Des del nostre bivac al Balcón de Pineta, iniciem una travessia de muntanya. Comencem pujant per l'Agulla Celestin Passet (primer baixem una xemeneia amb una certa complicació) fins a la Terrassa Bellevue. Des d'aquí pugem, ja directament al Soum de Ramond (3.250 m) i d'allà a la Punta de las Olas (3.002 m). Baixem pel coll d'Añisclo fins a Pineta.


diumenge, 30 de juliol del 2000

Balcón de Pineta

Des de Pineta pugem en direcció a Tucarroya fins al Balcón de Pineta (2.450 m), on fem bivac. En total hem fet 1.200 metres de desnivell per estar demà a prop dels cims que volem fer. Fa bon temps i fem el bivac sense cap incidència.


diumenge, 23 de juliol del 2000

GR11 etapa 29: Llauset - Benasc

Estany de Cap de Llauset - Coll de Vallivierna - Llacs de Vallivierna - Pleta de Llosàs - Pont de Corones - Pla de Senarta - Puente de San Jaime

Des del nostre campament superem el Coll de Vallivierna (2.710 m) i emprenem la llarga baixada per la vall fins a Corones i el pla de Senarta. L'etapa acaba al Puente de San Jaime, a 15 minuts de Benasc. Quan arribem a Corones, trobem la furgoneta que fa el servei de transport de turistes fins a Benasc. La temptació és forta després de tantes hores de camí i de superar dos colls de primera categoria, però tenim el compromís de recórrer tot el Pirineu a peu des del Cap de Creus fins al Cantàbric. En Dani i la Maria es donen per satisfets amb l'excursió fins a Corones i agafen el cotxe. La Magda i en Josep Rafel seguim a peu fins a Benasc.


dissabte, 22 de juliol del 2000

GR11 etapa 28: Hosp. de Viella - Llauset

Hospital de Viella - Pont de Salenques - Estanys d'Anglós - Collet de Riu Bueno - Estany de Cap de Llauset

Comecem la temporada del 2000 amb una etapa de les fortes. Des de l'Hospital de Viella fins a Benasc hi ha moltes hores de camí sense cap refugi, poble ni poblet, de manera que hem de portar la tenda i menjar per dos dies. Hem de ser autosuficients ! Després de superar un gran desnivell  des de la carretera de Viella fins al coll de Riu Güeno (2.525 m), baixem a l'estany i plantem la tenda al costat de les restes d'una avioneta estavellada. Un lloc solitari i molt muntanyenc, ideal per acampar.