dimecres, 25 d’agost del 1993

Tornem a la Cova dels Muricecs

Cova dels Muricecs
Només quinze dies després de la nostra darrera exploració de la Cova dels Muricecs, vam tornar-hi, aquesta vegada acompanyats per tota una colla, encara que vam fer poques fotos i no surt tota la tropa. Com en l'anterior ocasió, vam recórrer bona part de la cova i els nens van gaudir molt per les gateres que formen una mena de petit laberint.
La cova té una boca ogival seguida d'una galeria de 28 m que porta a una sala gran, dita dels muricecs, amb estalactites i estalagmites (moltes trencades pels visitants de la cova). També hi havia, penjats del sostre, gran nombre de rats penats i a terra muntanyes d'excrements d'aquests animals. D'aquesta sala surt una gatera que porta a un petit laberint de gateres, fàcil però molt divertit.


dimecres, 11 d’agost del 1993

A la Cova dels Muricecs amb nens

Cova dels Muricecs
Foto d'arxiu: cova dels Muricecs, juliol 1989

Excursió a la Cova dels Muricecs, situada al marge esquerre i a l'entrada de Terradets, sobre un túnel de la carretera vella (túnel de les arcades).  Des de la carretera pugem per unes escales de ciment per salvar el talús; després un caminet ens porta a la cova en pocs minuts. La cova té una boca ojival seguida d'una galeria de 28 m que porta a una sala gran, dita dels muricecs, amb estalactites i estalagmites (moltes trencades pels visitants de la cova). També hi ha, penjats del sostre, gran nombre de rats penats i a terra muntanyes d'excrements d'aquests animals. D'aquesta sala surt una gatera que porta a un petit laberint de gateres, fàcil però molt divertit. En aquesta ocasió, la segona visita a aquesta cova, vam anar amb els nens. Tots, petits i grans, van passar-ho molt bé per les galeries i gateres d'aquesta cova. Una bona experiència  espeleològica.