dijous, 27 de desembre del 1990

Guara BTT 1990 (II)

Borda/refugi - embassament de Belsué - carretera de Huesca - Loporzano - Sasa de Abadiano

Segona etapa d'aquest recorregut hivernal en bicicleta per la Sierra de Guara. Sortim de la borda on hem passat la nit i ens posem en marxa. Si ahir l'ambient era fred però asolellat, avui estem en un ambient siberià. Tota la vesant nord de la muntanya està gelada i on no hi ha gel hi ha fang, que encara és pitjor per als ciclistes. Baixem al pantà de Belsué però hem de desistir d'anar a la Cabeza de Guara i sortim per una altra pista a la carretera Huesca-Jaca (la del port de Monrepós) per on baixem fins tobar una pista que ens retorna a Sasa de Abadiano, on tenim el cotxe. Podeu veure l'àlbum de la sortida clicant sobre la foto. També podeu veure l'article que va publicar en Joan Guirao en el número 779, de febrer de 1992, de la revista Muntanya, amb la crònica d'aquesta excursió.


dimecres, 26 de desembre del 1990

Guara BTT 1990 (I)

Sasa de Abadiano - Chibluco - Apiés - Los Corralones - borda/refugi

Primera etapa d'aquest recorregut hivernal en bicicleta per la Sierra de Guara. Sortim de Sasa de Abadiano i, a poc de sortir, hem de travessar un riu mullant-nos els peus. L'aigua està gelada, de manera que ens costa una mica. Després, per pistes i sempre tenint a la vista la Peña Amán, pujem fins a Los Corralones i baixem una mica fins a una borda sense porta on passem la nit. L'ambient és gelat però arrecerats a la borda descansem força bé.
Podeu veure l'àlbum de la sortida clicant sobre la foto. També podeu veure l'article que va publicar en Joan Guirao en el número 779, de febrer de 1992, de la revista Muntanya, amb la crònica d'aquesta excursió.