dilluns, 30 d’abril del 1973

Puerto de Bujaruelo

Excursió relativament fàcil, encara que una mica complicada a causa de la neu, fins al Puerto de Bujaruelo, des del poble (més aviat casa) de Bujaruelo. És només una passejada i ni tan sols arribem al cim, ja que hi ha neu i se'ns fa tard.

dissabte, 21 d’abril del 1973

Excursió a Aigües Tortes

Vam anar les vacances de Setmana Santa a Boi, al paller d'en Gaspar. Vam estar tots els dies festius però, com és ja tradició, va fer mal temps. Tampoc teníem prevista cap gran excursió perquè en aquella època érem força novells en muntanya però sí que vam fer una excursioneta per la vall d'Aigüestortes. No va quedar escrit fins a on vam arribar ni tampoc va quedar aquesta dada a la nostra memòria però sí que tenim algunes fotos que mostren la muntanya ben nevada. No va ser una gran activitat sinó únicament una passejada per la muntanya nevada, aprofitant una curta treva que ens va donar la borrasca de Setmana Santa.

diumenge, 8 d’abril del 1973

D'Olot a Santa Pau per Santa Margarida

Fageda d'en Jordà
Olot - Pont de les Mores - La Fullaca - Can Batet - Sat Miquel Sacot - Ermita de Santa Margarida - Coll de Fontpobra - Collada del Grau - Veïnat de Can Font - Santa Pau

Excursió col·lectiva del Centre Excursionista de Sant Adrià amb un recorregut a peu per la part baixa de la Garrotxa, amb tres punts força singulars. Primer vam passar per la Fageda d'en Jordà, un magnífic bosc de faig molt conegut i únic per aquestes latituds. Després vam visitar el volcà i l'ermita de Santa Margarida, un indret molt curiós amb l'ermita construïda en el fons del cràter, voltat de prats. Finalment vam acabar l'excursió a Santa Pau, una vila medieval famosa per la seva plaça porticada i el seu castell. Aquest itinerari va ser publicat en el número 29 de la revista Vértex (setembre-octubre de 1972) i suposo que va ser aquest article el que va inspirar la programació de la sortida. Vam anar en autocar, que ens va deixar a Olot i ens va recollir a Santa Pau.
D'aquesta sortida no va quedar constància gràfica. Per tant, no hi ha àlbum de fotos. La foto que il·lustra aquesta entrada és d'arxiu i correspon a una de les etapes del GR83, quan vam passar per la Fageda d'en Jorda entre Can Xel i Olot, el març de 2012